Nikotin v moderní podobě

Služby

Nikotin v moderní podobě


Určitě znáte někoho, kdo si alespoň občas dopřeje cigaretu. Většina kuřáků kouří denně, a mnoho z nich nezůstane jen u jedné cigarety, ale dávají si spíše celou krabičku. Vykouřit celou krabičku je otázka pár hodin, a takové chování má opravdu negativní vliv na zdraví. Přitom už na trhu koupíte daleko lepší produkty, které nikotin obsahují, a které zároveň tolik tělu neškodí. Můžete vyzkoušet nejen elektronické cigarety, které si doplníte pomocí náplní, ale můžete si dát i jednorázové elektronické cigarety e-cigo, které se staly hitem posledních pár let.

fialová cigareta

I jednorázová cigareta funguje stejně jako ta, která se dá plnit opakovaně. Jen si ji užijete s omezením, protože vám poskytne například 900 – 1000 potahů. To často vystačí například na týden, takže když si spočítáte kolik peněz byste dali za jednu krabičku běžných cigaret a na jak dlouho vám vydrží jednorázová cigareta, nejspíš vám vyjde, že ta jednorázová je levnější. Jednorázová cigareta se dá sehnat běžně v trafikách nebo v obchodech s elektronickými cigaretami. Vybírat můžete z mnoha příchutí, a jednou z nich je ledový meloun, který se řadí mezi nejprodávanější jednorázové cigarety vůbec.

muž kouření

Proč ji zkusit?
Mnoho kuřáků zůstává věrných běžným cigaretám, což je škoda, protože obsahují kromě nikotinu i celou řadu zcela zbytečných látek, které lidskému zdraví rozhodně neprospívají. Jednorázová cigareta má jen náplň, takže sice si zakouříte, ale nebudete cítit po cigaretách. Pára, kterou tato zařízení produkují, je sice hustá, ale nezůstává v oblečení ani v pokožce. A to je jeden z hlavních důvodů, proč si tato zařízení nachází stále více majitelů.
Jednorázová cigareta je napájena baterií, která je vestavěná a nelze ji nijak nabít. I proto, že jde o elektronické zařízení, se musí vyhodit do speciálního červeného kontejneru. Třiďte i tento odpad.